perjantai 30. maaliskuuta 2012

Sophie Kinsella: I've got your number


Poppy Wyatt valmistautuu muutaman viikon päästä pidettäviin häihinsä, kun hän kadottaa kihlasormuksensa, arvokkaan perhekalleuden. Eikä siinä kaikki, samana päivänä myös hänen kännykkänsä varastetaan. Epätoivoissaan hän yrittää etsiä sormustaan, mutta löytää sen sijaan roskakorista pois heitetyn kännykän. Hädissään hän ottaa sen käyttöön, koska tarvitsee ehdottomasti kännykän organisoidakseen sormuksensa etsintöjä. Kännykän oikea omistaja, kiireinen yritysjohtaja Sam Roxton ei ole kovin ilahtunut joutuessaan jakamaan viestinsä ja meilinsä uteliaan Poppyn kanssa.

Tämä oli mukavan nopealukuinen kirja, hyväntuulinen ja hauskakin, vaikkakin The Undomestic goddess oli mielestäni parempi. Lukiessa ei kannattunut hirveästi ruveta pohtimaan epäloogisuuksia, kuten miten minkään yrityksen puhelin on niin kehnosti suojattu että kuka tahansa ulkopuolinen voi ruveta sitä käyttämään tuosta vain. Eikä tätä kirjaa ole vakavasti otettavaksi tarkoitettukaan, erinomaista viihdettä siis. 

4 kommenttia:

Kirjanainen kirjoitti...

Hei, ajattelin juuri tilata tämän Kinsellan uusimman. Olen tykännyt Kinsellan aiemmista viihdekirjoista ja kommenttisi perusteella sama hauska ja kevyt tyyli näyttäisi jatkuvan.

Miiru kirjoitti...

Tämä on toinen lukemani Kinsella ja olen kyllä tykännyt molemmista. Aion jatkaa hänen kirjojensa lukemista tulevaisuudessakin :)

Kirjanainen kirjoitti...

Minä kyllä jäin aikoinaan koukkuun Kinsellan Shopaholic-kirjoihin. Hyvää luettavaa silloin, kun haluaa laittaa aivot kaakkoon ja antaa tarinan viedä rankan työpäivän jälkeen...

Miiru kirjoitti...

Jostain syystä en ole shopaholic-kirjoista ollut lainkaan innostunut, vaikka tykkäsin kyllä elokuvasta. Ehkä nekin tulee vielä luettua joskus.