sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Karin Slaughter: CriminalGbi-agentti Will Trentin esimies, Amanda Wagner aloitti uransa Atlantan poliisilaitoksella aikana, jolloin naispoliisit olivat harvinaisia, rotuun ja sukupuoleen perustuva syrjintä arkipäivää ja seksuaalinen häirintä kollegoiden taholta yleistä. Yhdessä Evelyn Mitchellin kanssa he sattumalta törmäävät mahdolliseen ilotytön murhaan, sekä kuulevat useiden muiden tyttöjen olevan kadoksissa. He alkavat tutkia juttua omin lupineen ja päätyvät jahtaamaan sarjamurhaajaa.

Reilut kolmekymmentä vuotta myöhemmin Will Trent kuulee huolestuttavia uutisia isästään. Pian tämän jälkeen katoaa yliopiston opiskelija, joka löytyy myöhemmin raa'asti murhattuna. Yhtäläisyyksiä löytyy Amandan aikoinaan tutkimaan juttuun, mutta hän ei ole valmis paljastamaan tietojaan Willille.

Karin Slaughter on yksi ehdottomista suosikeistani, eikä hän pettänyt odotuksia tälläkään kertaa. Vaikka suunnilleen joka toisessa luvussa oltiin vuodessa 1975 ja joka toisessa nykypäivässä, ei juonen seuraaminen ollut lainkaan hankalaa. Willin ja Amandan menneisyydestä paljastuu paljon uusia asioita, jotka selittävät heidän monimutkaista suhdettaan. Toivottavasti jatkoa seuraa pian!

Ei kommentteja: