tiistai 21. kesäkuuta 2011

Lorna Byrne: Enkeleitä hiuksissani


Lorna on lapsesta saakka nähnyt enkeleitä ja henkiä. Tässä omaelämänkerrassaan hän kertoo näistä kohtaamisista ja asioista, joita enkelit ovat hänelle näyttäneet ja kertoneet. Meillä jokaisella on oma suojelusenkeli, joka kulkee aina mukanamme minne tahansa menemmekin. Sen lisäksi on olemassa lukematon joukko muita enkeleitä, jotka tulevat luoksemme kun pyydämme ja auttavat meitä. Lorna kehottaa ihmisiä avaamaan mielensä ja opettelemaan kuuntelemaan enkeleiden neuvoja ja ohjeita.

Hämmentävä kirja. Lukiessa etsii tahtomattaankin ristiriitaisuuksia, jotta saisi itsensä vakuutettua siitä, että koko tarina on sepitettä. Lorna kertoo hyvin yksityiskohtaisesti enkeleistä ja heidän kohtaamisistaan, jopa niin tarkkaan, että välillä ihmettelee voiko joku muistaa kymmenien vuosien takaisia tapahtumia niin selvästi. Enkeleiden kuvaus tuo mieleen lapsuuden kiiltokuvat ja tarrat, joissa kaikilla enkeleillä on siivet ja kauniit kaavut päällä.

Alettuani lukemaan kirjaa oli pakko googlata kirjailija. Katsottuani muutaman youtube-pätkän ei voinut kuin todeta, että hän on tavallisen oloinen ja näköinen nainen, rauhallinen ja puheissaan vakuuttava. Jos olisin lukenut tämän kirjan parikymppisenä, ei olisi tarvinnut miettiä uskoako sen sanomaa vai ei. Nyt vanhempana uskominen on vaikeampaa, huijatuksi tulemisen pelko on suuri. Ehdottomasti kirjailijan toinen kirja "Portaat taivaaseen" on myös lukulistallani. Ehkä sen myötä vakuutun lopullisesti.

Ei kommentteja: